Valentino Khan (US) | RUST

Valentino Khan (US)

Natkoncert + Support: Nonsens

09 Juni, 2017
01:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
80,- i forsalg + gebyr / 100,- i døren

Rust får bassen at mærke, når Valentino Khan gæster Rust til en natkoncert

Fra hiphop-clubbangers til EDM-hits. Valentino Khans produktioner spænder bredt. Den amerikanske producer og dj kan få enhver til at elske musik med masser af bas, og han har fingrene i alt fra hardstyle til moombahton. Du kender måske bedst nummeret "Deep Down Low", som kan sætte gang i alle fester, og det har den gjort siden 2015.
Khan er en alsidig producer, som omfavner mange musikalske platforme, og hans evner gør ham konsekvent til én af de mest unikke djs og producerer.
Kartoteket indeholder progressivt house, techno, elektro, hardstyle, trap og meget mere. Dette har skabt store skuldreklap fra nogle af de største navne i EDM, som Skrillex, Diplo, Boys Noize, Steve Aoki, A-Trak, Dillon Francis, Kill The Noise, Knife Party og mange flere.

Valentino Khan er signet hos Skrillex' pladeselskab OWSLA og har produceret for flere prisbelønnede kunstnere som B.o.B., T.I., Bruno Mars, 2 Chainz, Iggy Azalea, Tyga og Kid Sister. Derudover producerede han sammen med Diplo hittet "Bubble Butt" for Major Lazer, som var en verdensplage i radioen, på klubben og festivaler over hele verden. 

Glæd dig til at danse igennem til en palet af genrer når Valentino indtager dj-pulten på Guldbergsgade til juni.

Support: Nonsens

Nonsens udgøres af de tre barndomsvenner Anton, Jens og Rasmus, der alle har sit ophav på Bornholm. Trioen har sat et solidt aftryk på den danske elektroniske scene. Gruppen har også gjort sig bemærket i udlandet, blandt andet med deres remix af M.I.A' single "Bad Girls", som blev samlet op af selveste Jay Z's Roc Nation. Af andre navne, den fingerfærdige trio har haft igennem remix-maskineriet, kan blandt mange nævnes vores egen MØ feat. Diplo "XXX 88".
Nonsens har tidligere delt elektroniske mavepustere ud på Rust og har et live-CV,  der tæller jobs på blandt andet Roskilde Festival, DISTORTION og SmukFest og til sommer Tinderbox.