The Jam | RUST

The Jam

Phil Jones + DJ Whut + Cars10 + Luke Rocc + Lars Da Fari + Marty Smart + Missions Bassment

26 August, 2017
23:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
60,- i døren

Denne aften finder du ferme hænder bag pulten, som kun spinner ved turntables som the good old days. Vores djs er klar til at vise skills og scratch for at skabe en ægte hiphop og r’n’b fest.

Dansegulvet bliver fyldt med klassikere, nye hits og de rigtig oldschool, som får dig til at huske tilbage til dengang dansegulvet var en battlezone.

Mainfloor:
Phil Jones
DJ Whut
Cars10
Luke Roc
Lars Da Fari
Marty Smart

Bassment:
Missions Bassment
 

Lørdagsfesten kalder!

Klubben sætter gang i din lørdag og giver dig ugentligt de bedste fester med masser af klassisk hiphop & R'N'B med et snært af dancehall i tide og utide. Der kræses med gode cocktails i Livingroom, fyrig fest på mainfloor lige dér hvor musikken spiller højest og hygge i upstairs, hvor man kan trække sig lidt tilbage og nyde loungestemningen. 

Kubben præsenteres af de mest garvede arrangører i miljøet, og kun de bedste DJ's er bag pulten. Hele herligheden kan nydes mellem 23.00 - 05.00. 
 

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Onsdag og torsdag på udvalgte dage. Aldersgrænsen er 20 år fredag og lørdag. 18 år onsdag og torsdag.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.