Virgin Heart Society + Blushift + Fix The Sky | RUST

Virgin Heart Society + Blushift + Fix The Sky

12 maj, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

VIRGIN HEART SOCIETY
Virgin Heart Society er hårdkogt indierock for bløde sjæle. Et rockband formindsket til to musikere og en trommemaskine. Sammen går de planken ud og kaster sig i et hav af dyster pop og støjende guitarer. Hverken med eller mod strømmen, men i kollision med overfladen og på vejen ned i det fløjlsbløde mørke, opstår Virgin Heart Society og efterlader sangene som ringe i vandet. Live kan man forvente et enklere og mindre poleret udtryk. Med vokalen centralt i front, afløst af kaskader af elguitar, bliver sangene drevet frem af tunge beats fra trommemaskinen Dr. Faustus. Som lyden af Black Rebel Motorcycle Club, der går ind i Depeche Modes øvelokale og jammer sange af Lana del Rey.

FB Event

 
 

BLUSHIFT
Umiddelbart lyder Blushift som velsmurt popmusik, men under den dansevenlige overflade finder man et mere modent udtryk der giver følelsemæssig genlyd. Omdrejningpunktet for musikken er de to frontsangere, der udtrykker sig vidt forskelligt, men som tilsammen har en unik klang med personlighed. Varme synthflader og tunge beats bærer det store lydbillede som taler til hjertesorger og din danselyst.

FB Event

 

FIX THE SKY
Fix The Sky er et instrumentalt rockband fra København. Bandet laver atmosfærisk rockmusik der sætter fantasien igang. Musikken får dig til at dagdrømme, og du vil danne dig dit helt eget personlige forhold med musikken. Det danske post-rock band, som blev dannet i sommeren 2015, udgav deres første EP, FIX THE SKY, i november samme år. Bandet består af fire unge københavnere og de formår at skabe et atmosfærisk og drømmende lydunivers, med smukke lydmure som samtidig har en balance mellem tungt og yndefuldt.
Fix The Sky er oplagt for fans af This Will Destroy You, Caspian, Explosions in the Sky og MONO.

FB Event