Von Dü Støttekoncert | RUST

Von Dü Støttekoncert

Support: Kvinder Der Kender Din Krop

05 marts, 2016
22:00
Dørene åbner: 
21:00
Entré: 
75,- til 250,- i forsalg

VON DÜ gæster Rust i den gode sags tjeneste med en støttekoncert, hvor du vælger billetprisen og overskuddet går ubeskåret til Folkekirkens Nødhjælp.

Med 8 års erfaring og et hav af koncerter bag sig, er Von Dü, noget af det mest skudsikre og potente live-band Danmark har kunnet mønstre gennem tiderne. Disse musikere har formået at sætte en ny standard for live-musikken med deres imponerende sceneoptræden. De må og skal opleves live!

Bandet angriber alvorlige samfundspolitiske emner på et voksent og moderne refleksionsniveau, der udtrykkes med en barndommelig og positiv energi, med hjertet på rette sted. Denne gang er det klima- og flygtingeudfordringerne der står for skud. Drengene er ligefremme og det kan høres i musikken. De har i det sidste års tid indspillet, produceret og udviklet musikken på deres kommende plade, som smides på gaden den 15. januar og ifølge bandet vil dette den skarpeste til dato, både i tekst og musik.

Her på Rust er vi utroligt stolte af kunne præsentere en aften med Von Dü på scenen. De er sande mestre i at blande det sure med det søde. De forstår hvordan publikums øjne og ører skal forkæles, og alle der går derfra, ung som gammel, vil med garanti have fået en mindeværdig oplevelse, der både imponerer, underholder og lægger op til eftertænksomhed.

Før koncerten spiller Kvinder Der Kender Din Krop support.  

Billetpriser:
75 kr.
100 kr.
150 kr.
200 kr.
250 kr.

Billetsalget er startet via Billetlugen.dk