Wavy | RUST

Wavy

Sajaan + Lisa Fosmark + Natasja Califano + Emil Bagger

25 november, 2017
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

WAVY har fået vokseværk og er blevet en ny fast månedsklub på Mainfloor, hvor du kan vise dine moves på et større dansegulv, og være wavy hele natten.

Konceptet er som du kender det: Råt, nyt og gyngende bastung Hip-Hop & R'n'B! Så hvis du vil feste med MigosTravis ScottFuture og alle de andre xanny-chef’s samt blive ramt af Groovy'ness leveret af legender som Bryson TillerThe Weeknd og Drake, så kender du stedet, hvor det bliver serveret 

Stay Wavy.

Mainfloor:
SAJAAN
Lisa Fosmark
Natasja Califano
Emil Bagger

Bassment:
Resident DJs

 

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Onsdag og torsdag på udvalgte dage. Aldersgrænsen er 20 år fredag og lørdag. 18 år onsdag og torsdag.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.