Rust 25 år: When Saints Go Machine - UDSOLGT | RUST

Rust 25 år: When Saints Go Machine - UDSOLGT

Support: Liss

29 maj, 2015
21:00
Dørene åbner: 
20:00
Entré: 
190,- + gebyr i forsalg / 210,- i døren

When Saints Go Machine + Support: Liss

When Saints Go Machine er kendt for deres ekstraordinære og intense liveshows. Når bandet indtager Rust, med deres kunstfærdige elektropop kompositioner og Nikolaj Vonsilds karakteristiske vokal i front, bliver det for første gang i syv år. Anledningen er Rust' 25 års fødselsdag, og publikum kan forvente en stor oplevelse sat i intime rammer.

When Saints Go Machine fik deres store kommercielle gennembrud med deres 2011 album Konkylie, som af Soundvenue blev kåret som "Årets album" samme år. Konkylie blev, udover i Norden, også udgivet uden for de nordiske grænser hos det toneangivende 90'er label !K7.

Bandet har siden deres debutalbum Ten Makes A Face vundet et væld af priser, heriblandt P3 Guld prisen, P3 Guld talentet samt to DMA awards for "Årets Gruppe" og "Årets Danske producer". I 2013 landede When Saints Go Machines tredje anmelderroste album Infinity Pool, der blandt andet er gæstet af den amerikanske rapper Killer Mike. Infinity Pool er et album, som tager udgangspunkt i byens kaos og støj og er i mere eksperimenterende rammer end de to forgængere.

Sidst, When Saints Go Machine gæstede Rust, skrev vi 2008. Her spillede gruppen en natkoncert i maj måned, inden de drog ud i landet og overbeviste publikum om deres åbenlyse talent på blandt andre Roskilde Festival, som de fire år senere fik æren af at åbne med en koncert på Orange Scene. Siden da er det kun gået en vej for When saints Go Machine, og det er den som går fremad.

Billetterne er sat i forsalg.

 

Support: Liss
Liss er et spritnyt band på den danske musikscene. Deres nummer "Try" er blevet samlet op af Barometeret og er oveni også blevet spillet på Norsk og Dansk P3. Selvsamme nummer har også fanget Thulebasens Nis Bysteds opmærksomhed, og han har placeret det til at være blandt de fem bedste tracks i 2014: ”For the person that likes some funk. Denmark's second largest city is called the city of smiles. The female band name Liss originates from here. When I listen to this I walk at night with my laces untied".”

Rust fylder 25 år. En milepæl er nået. En stærk fortælling om et standhaftigt hus har foldet sig ud og ny historie bliver skrevet. I den anledning bliver huset hyldet hele året og fejret med en koncertrække og tilbagevendende klubber, som Rust gerne vil dele med jer; Byens bedste publikum.

Rust 25 års fødselsdag:
26.02.15 Rust 25 år: The Sharing Patrol + Special Guests: The Blue Van (Special Edition) + Electric Elephants
27.02.15 Rust 25 års fødselsdag: Djämes Braun + Surprise act m.fl.
28.02.15 Rust 25 år: Collie Buddz (BMU) - UDSOLGT
12.03.15 Rust 25 år: M.O.P (US)
19.03.15 Rust 25 år: Mikael Simpson - UDSOLGT
17.04.15 Rust 25 år: Puddu Varano
29.05.15 Rust 25 år: When Saints Go Machine + Support: Liss