White White Woods + William Nielsen + Sixten Madigan | RUST

White White Woods + William Nielsen + Sixten Madigan

22 juli, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

White White Woods
White White Woods er et indie-rock band bestående af sanger og guitarist Mikkel Lundfald, bassist Frederik Falk-Sørensen og trommeslager Poul Valdemar Prahl. De tre medlemmer er bedste venner og skriver både musikken og teksterne i fællesskab. Inspirationen kommer fra et ungdomsliv fyldt med kys, kompliceret  kærlighed og melankoli. Sangene handler om problematiske parforhold, kærlighed og en søgen efter identitet, og lyden er inspireret af britiske indie-bands som Arctic Monkeys og The 1975, samt danske Mew.

FB Event

 

Sixten Madigan
Det københavnske rockband Sixten Madigan har med en fascination af og æstetisk glæde ved det triste fordybet sig i deres kærlighed til melankolske rocknumre. Med deres støjende rock i møde med elektroniske elementer, har bandet for evigt vendt sig mod melodier i mol, og spiller melodisk melankoli med hul i udstødningsrøret, som hvis Interpol tog kvælertag på White Lies.

FB Event

William Nielsen
William Nielsen startede sit dansksprogede soloprojekt for et halvandet år siden med ep'en Strøm, og siden ep'en Hvide Kasteller. Siden da har han udviklet sit lydbillede og fik i september opbakning af et lækkert live-orkester. William Nielsens blide stemme danser med guitarer, bas, synth og trommer i et lo-fi potpurri af chorus og rumklang, når bandet med dets svævende lyd tager dig gennem en lykkeligt drømmende fortælling. Udtrykket er i bedste indie-pop stil et pragteksemplar af en perfekt tømmermændsmelankoli.

FB Event