Who Is Louis+ Noréll + Freja Kirk + JOHS | RUST

Who Is Louis+ Noréll + Freja Kirk + JOHS

24 februar, 2016
19:00
Dørene åbner: 
19:00
Entré: 
Fri Entré

PDH Music inviterer til showcase på Rust med fire stærke bud på, hvad der bliver det næste store. 

JOHS
JOHS er en ny ung og frisk sangskriver fra Skive, som lige er flyttet til København. Efter 10 år i bandet Mettro begyndte JOHS for 3-4 år siden at lave egne sange og siden er de nærmest væltet ud. JOHS besidder et unikt talent i at ramme melodier, der giver hans historier mening, og omfavne dem med kantede produktioner som får lytteren til at råbe efter mere. Det kulminerer nu i debut singlen "Addicted", som udkommer d. 26/2.

Freja Kirk
Freja Kirk har en forbløffende stemme og en dyb personlig klang. Musikken flyder frit fra Freja med en sjælden sans for timing og indlevelse. Efter den melankolske langspiller Monophobia har Freja taget danseskoene på med singlen "Red Light" forud for nyt album der ventes ude i 2016.

 

Noréll
Norden er lagret dybt inde i hjertet af Noréll. Udgangspunktet er scandi-pop med en stærk og karakteristisk kvindelig vokal, der bygges op med energiske og kantede alt-pop produktioner, som både har inspiration fra hiphop og Chicago house. Deres første single "The Great Escape" kom på gaden i september 2015. Debut ep’en lander før sommeren 2016.

Who Is Louis
Who Is Louis’ musik befinder sig inden for et atmosfærisk synthpop lydunivers, hvor forsangeren Greta Louis Schenks klare og insisterende vokal blandes med episke analogsynths og hårdtslående beats pakket ind i et smukt, stemningsmættet og ambient univers. Bandet har netop udgivet deres nye single "Fancy Me".