Wild Trips + Duel & Death + The Clever Leathers | RUST

Wild Trips + Duel & Death + The Clever Leathers

06 marts, 2015
21:00
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40

Wild Trips er et ungt dream rock-band, der leverer det dansable og det eksperimenterende på en og samme tid. De skaber deres lyduniverser med harmoniske guitarmelodier og storladne synth-landskaber, og de trækker musikken rundt i både 70'er rockens guitargenrer og electro-poppen.

Duel & Death:

Duel & Death er en duo bestående af de to sangskrivere, Josefine Skov og Nanna Elizabeth. Gennem blodige rivaliseringer og smagen af hævn, leder deres tragiske fortællinger lytteren på en dramatisk rejse gennem 1940'ernes støvede prærier, hvor kærlighed, mord og skuddueller finder sted i byen Deadwood i South Dakota. Bandet arbejder i øjeblikket på deres debut ep i Berlin.

The Clever Leathers

Medlemmerne i The Clever Leathers har rødder i både Danmark, Ukraine og England og leverer hårdtslående rock'n'roll med nik til 60'ernes musikscene, men med deres helt eget særpræg. Bandet henter deres inspiration fra bands som The Doors, The Who og Welvet Underground. Det er rock med mening og målet er forføre publikum med lækker tråd og eufori.