Yield + Old Pints + The Royal Air Force | RUST

Yield + Old Pints + The Royal Air Force

18 marts, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

THE ROYAL AIR FORCE
Den København-baserede pop/punk power trio The Royal Air Force skriver humoristiske sange om livet, kærlighed, kvinder og samfundet. Bandet er startet af de britiske brødre Alexander og Sebastian Page og senere er trommeslager Simon Reinhardt kommet til. Bandets fascination af luftens krigere og militære udseende stammer fra og er en tribute til Page brødrenes bedstefar, som brugte utalige timer på at bygge Airfix modelfly og spenderer tiden på britisk krigsnostalgi. Forvent energisk rock med fyrige udbrud serveret på en munter facon.

FB Event

OLD PINTS
Old Pints spiller rock'n'roll taget direkte fra det støvede og tilrøgede øvelokale. Bandet leverer med rå selvsikkerhed sange om det turbulente liv som ung, kærlighed, og passion for det man elsker. Musikken er bygget op om forsangerens vokal, der er fyldt med nerve og sjæl, men det betyder ikke, at der ikke er plads til bragende trommer, rungende bas og ekstatiske guitarsoloer, for det er der massere af.

FB Event

 

YIELD
Yield er et alternativt rockband med rødder i de vestsjællandske marker. Musikken er inspireret af grunge, folk og alt, der findes derimellem. Yields musik er aldrig skrevet ud fra en skabelon, bandet finder i fællesskab altid ind til kernen af den gode sang og lader den skrive sig selv derfra. Yield har netop udgivet deres debut-ep, Chains, der er et perfekt eksempel på, at kvartetten altid søger den gode sang, uanset hvilken musikalsk retning, de bliver trukket i.

FB Event