Young Bong + yung Coke Feat. Lille Høg | RUST

Young Bong + yung Coke Feat. Lille Høg

Natkoncert

08 juli, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Lil Labels Young Bong serverer en natkoncert på Rust, og samme aften huserer også Yung Coke og Lille Høg. 

Young Bong er en mand på vej frem og en af kræfterne bag det platinsælgende hiphop label Lil Label, som han har med Emil Stabil og Lil Producer. Med Young Bong får du et mørkt og kreativt univers med stænk af morbid humor kombineret med vanedannede og skarptskårede beats.

Han har blandt andet markeret sig med tracket "Den Anden Vej", der blev ugens Lågsus track på P3, og "Ren Straffeatest" feat. Emil Stabil. Netop nu er Young Bong aktuel med "Hollywood", der landede i maj måned. Det seneste år har Young Bong turneret med Emil Stabil, så det er en scenevant rapper, der rammer Rust til juli, og Young Bong ligner ingen andre når han indtager scenen med sin unikke kantede energi, der får ham helt ud over scenekanten.  

 

Samme aften er også Vesterbros ubestridte kingpin, Yung Coke og hans faste makker Lille Høg, på plakaten, og de leverer autentiske historier fra Københavns natteliv, og hvordan det barske liv påvirker en ung mand. Yung Coke har blandt andet sendt Det her er ikke et mixtape, som er skabt i samarbejde med Lille Høg, på gaden. Krydret med orientalske og, ifølge dem selv, næsten nytænkende toner bliver enderne bundet flot sammen og Det her er ikke et mixtape går op i en højere enhed. Med gæsteoptrædener fra Ung Nissan, Lille Nasty, Lil Sexi og Guacamole Niller skabes et unikt lydunivers, der ikke er hørt før.