Yungest + Martha Maj + Rebels + Izzy | RUST

Yungest + Martha Maj + Rebels + Izzy

11 marts, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Izzy
Izzy bringer det tunge og melodiske på banen. Med inspiration fra artister som Drake, Hudson East og Bryson Tiller bringer han melodiske toner, r'n'b inspirerede tekster underbygget af hårde 808’s. Fortællingen om sit eget liv, nattelivet og livet i sin position præger musikken. I øjeblikket arbejder Izzy på en ep som lander til sommer, men som han vil spille tracks fra, for første gang denne aften på Rust. Publikum kan forvente energi, tilstedeværelse og indlevelse i høj grad, når Izzy indtager scenen.

Rebels
Rebels, der tidligere har huseret under navnet Illumni, udgøres af Andy & Monay,og dette makkerpar følger deres drømme og ånder for kunsten. Duoen udgav sidste år deres debutalbum med den rammende titel Dream For A Living. Albummet tager udgangspunkt i Andy & Monays egne erfaringer, og de tanker der går igennem én, når man prøver at følge sine drømme. Musikken vil ikke sættes i boks, men Rebels afslører, at tonerne af hiphop og r'n'b har fundet vej til albummet, der er skrevet i New York. 

 

Martha Maj
Martha Maj har set sig selv som en kvindelig rapper helt fra sine tidlige barndomsår. Hun opvoksede i et fint kvarter på Østerbro. Sidenhen har hun kæmpet for at bryde ud af det pæne middelklaseliv/overklasseliv og med en blanding af hurtige rim, skæv sang og sin jazzede stemme vise verden, hvordan unge kvinder tænker. Hendes styrker ligger i de dybe tekster og hendes dragende performance, som hun tidligere har delt ud af Rust.

Yungest
Yungest, den Københavnbaserede Nigar Kanawati, der med sin ærlige rap henover oldschool hiphop beats og forførende loungesynth, har høstet skulderklap fra b.la Earl Sweatshirt. Hun har en speciel lyd, som kaster en tilbage til J Dilla og 90'erne.