ZAC + Own Good + Barselona | RUST

ZAC + Own Good + Barselona

06 januar, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

ZAC
ZAC er et band med musik og sangskrivning af højeste kaliber, som fusionerer r'n'b, funk, soul og pop. Bandet er ledet af den unge multiinstrumentalist, sanger, sangskriver og producer Zacharias Celinder, der efterhånden har fået skabt sig et navn i musikmiljøet med sine singler og sin ep ZacMan Music.

FB Event 

BARSELONA 
Barselona er et projekt skabt af fem efterskolevenner, som kulminerer i et væld af billigrejser, evig sommer, ferieromancer og ungdommelig nerve, og bliver italesat gennem fortællinger om fin såvel som forfejlet kærlighed. Det er er brandvarm barcapop, hvor den traditionelle synth-pop brydes af den røde tråd som rejsemålet udgør, og lytteren tvinges til at smække benene op, støve solbrillerne af og sluge en farverig cocktail. Så pak kufferten, book helpensionen og tag med til Barcelona!

FB Event

OWN GOOD
Københavner-bandet Own Good spiller sjælfulde melodier, der spænder bredt over pop, rock, r'n'b, soul og funk. Bandet har begejstret publikum på de københavnske spillesteder med deres evne til at sætte gang i dansegulvene med groovy rytmer og solide liveperformances. Du vil ikke gå glip af drengene fra Own Good - det er for dit eget bedste.

FB Event