Zake + Fazli & Elijah + Hovedkvarteret + Svend Spyt | RUST

Zake + Fazli & Elijah + Hovedkvarteret + Svend Spyt

01 oktober, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

ZAKE
Zake er en upcoming artist, som hovedsageligt har optrådt i det jyske. Han har haft nogle gode rappers som opbakning, samt producerer til at fuldføre sine projekter. Zake rapper hovedsageligt, men laver også klubvenlige numre. Hans gode venner Tjalfe og Izzyy kommer med og bakker op på et par featurings og spiller et brandvarmt show.

FB Event

FAZLI & ELIJAH
Fazli og Elijah er begge medlemmer af M2L ProductionFazli, hvis borgerlige navn er Tamim Fazli, er signet af pladeselskabet, M2L Production. Fazli har altid været tæt på musikken, da hans far er kendt i deres hjemland, Afghanistan. Han begyndte dog først selv at lave musik og eksperimentere med sit sangtalent, da han var omkring 16-17 år. Siden da har han været aktiv og har udarbejdet sin første ep samt flere singler. 

Elijah er en dansk rapper med ugandisk baggrund. Han droppede sin første single "SPIS" i juli 2016. Han begyndte med at skrive tekster og rappe i en alder af 17. Han blev medlem af af M2L i 2013 og har siden lavet musik sammen med Fazli og er featured på flere af hans sange.

FB Event

 

HOVEDKVARTERET
Hovedkvarteret er en hårdtslående trio, bestående af rapperne Reenberg og Funch samt beatmaker/dj - DJ Von A. Med hårdtslående rap, der parkerer i din øregang, og 90'er beats, der smelter dit hiphop hjerte, vil de få dig til at smide håndtegn og nikke med nakken. I bedste stil.

SVEND SPYT
Svend Spyt er et hiphop-hoved, der ihærdigt prøver at levere sine tekniske linjer gennem den gyldne 90'er-lyd. Sidste år udgav han sit debut-soloalbum, Luna Aurea. I år arbejder han også på en plade med den svenske producer BBZ Darney. Svend siger altid efter at bringe sublim, indholdsrig lyrik med dybsindige referencer.

FB Event