Zookeepers | RUST

Zookeepers

Natkoncert + Support: Duke & Jones (UK) + Hottub

06 januar, 2017
00:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Hårdtslående tracks og kraftfuld EDM/trap. Zookeepers vender Rust på vrangen med den første natkoncert i 2017.

Zookeepers er en dansk producer duo skabt af William de Waal og Søren Oliver Due. Duoen fokuserer på at skabe hårdtslående tracks med deres energiske og udførlige EDM/trap-lyd, uden at glemme deres forkærlighed for smukke og fængende melodier.

Projektet er vokset hurtigt på det seneste, med flere millioner af streams på mange forskellige streaming tjenester, og nogle af de største navne (Diplo, NGHTMRE, Jauz, Tiësto etc.) i feltet er allerede fans af Zookeepers.

Zookeepers har rykket sig, ikke bare i deres danske hjemland, men også internationalt. Derfor er duoen er klar til at kontrollere kaosset med deres kraftfulde DJ sets og deres rå live energi, når de slipper deres tracks ud af burene i det nye år.

 

SUPPORT: Duke & Jones (UK) & Hottub
Engelske Duke & Jones har fået support fra artister som Diplo, Afrojack, DJ Snake, Party Favor, MAKJ, Wuki, Ape Drums og danske Snavs. Derudover har de fået spilletid hos BBC Radio 1xtra, All Things Trap, Trap Sounds, Tribal Trap, Moomba Blasta. De to drenge fra Manchester er allerede nu populære på de sociale medier og i hjemlandet England. Til januar peger de fødderne i retning af København og fyrer op under Rust.

Danske Hottub anses for at være et af de store talenter på den elektroniske scene lige nu. Med udgivelser på Riotville og sin nyeste ep Resumption EP er han klar til for alvor at stemple ind sammen med de store drenge.