LACE + HejMahn & Buzzer | RUST

LACE + HejMahn & Buzzer

05 August, 2016
21.00
Dørene åbner: 
21.00
Entré: 
40 KR.

LACE
Kunstnernavnet er Lace. Stilen er amerikansk hiphop. Lace har rappet på amerikansk igennem flere år og kom i juli 2015 ud med EP'en "Local Takeover" i samarbejde med produceren Copen T. Lace kommer fra København, og hovedstaden er kilden til Laces inspiration og tekster. Den københavnske rapper startede med at rappe i 2012, da han lagde sit første track på Youtube, og har arbejdet hårdt siden hen. Lace kom ud med sit mixtape Copenharlem, hvor man hørte en masse beattung rap, ordspil og lyrik på højt niveau.

FB Event

 

 

 

BUZZER & HEJMAHN
Buzzer aka The Young Gatling Gun er med sine kun 17 år kendt for dobbelttempo improviseret rap, som med sikkerhed vil få dig til at nikke med nakken. Han er en sprængfarlig energibombe på scenen, og gør det svært for selv de hurtigste choppers at følge med. Buzzer er signet af det uafhængige pladeselskab, Home Studio Productions, hvor han for nylig har udgivet en ep med den engelsksprogede rapper Manus Bell, der har gæstet Rust en håndfuld gange. Rygtet om Buzzers talent har passeret DKs grænser efter han optrådte med den legendariske rapper R.A. The Rugged Man på hans sidste visit i København.

HejMahn holder altid gang i festen med alt fra den moderne hiphop-lyd til de sprødeste reggaevibes. Han er kendt i undergrunden for sin gadedrengsattitude og er altid klar på at byde op til til dans. Den sensuelle atmosfære bliver altid skabt når HejMahn står på scenen, og vi garantere at du kommer til at gå svedende derfra. Han er ligeledes signet af Home Studio Productions, hvor han har udgivet sin debut ep Gadedreng, samt ep’en Solskin Bag Sky i samarbejde med Fars Rum.

Sammen udgør de en farlig duo, og med DJ Canarge, Stefan Iwan (Trompet) og PastorPaa (Saxofon) i ryggen, kan det kun blive en fest.

FB Event