Ms. Melissa & Her Soul Knights + Boém + Krokodillaz | RUST

Ms. Melissa & Her Soul Knights + Boém + Krokodillaz

06 August, 2016
20.30
Dørene åbner: 
20.30
Entré: 
40 KR.

MS. MELISSA & HER SOUL KNIGHTS
Ms. Melissa & Her Soul Knight’s er et ungt, men veletableret band, både indenfor jazz og soul/funk genren. 
De har indenfor deres relative korte karriere allerede spillet både i ind- og udland med musikere, som de fleste ønsker at spille med, minitour i jazz’ens Paris samt den italienske ambassadør ønskede deres optræden. De optræder flere steder i Danmark henover sommeren, hvor de også var til at opleve under Copenhagen Jazzfestival. Det bliver dog en særlig aften på Rust, hvor der bliver kræset for ørerne. Glæd jer!

FB Event 

 

 

 

BOÉM
Et sted mellem kaos og kontrol, finder du rapperen Boém og hans poetiske lydbillede, som han bringer til Rust denne aften. 
Boém er en ny dansk artist, der med et uforsonet sind og en skarp tunge skaber et poetisk lydbillede baseret i den urbane verden. Med en forfriskende tilgang til sproget og poesien gør han sig gældene med samfundskritisk lyrik, som han stålsat bakker op med et imponerende katalog af flows, rimteknik, og stemninger. Så se frem til musik med sjæl, der tilskynder det frie individ.

FB Event 

 

KROKODILLAZ
Det københavnske rap-crew, Krokodillaz, består af MC RiiX aka Rix The Kid og Joe Strauss aka DJ Krock Master Scratch. Krokodillaz’s lyd leder tankerne tilbage til 90’er hiphop, hvor teksterne var fra gaden og energien var in your face. Duoen tager rytmen og de dystre beats helt oldschool, hvor scratch er en del af hvert track.
MC RiiX spytter hårdtslående rim med et up-tempo flow og en stemme, som slår igennem. Han er godt hjulpet på vej af DJ Krock Master Scratch, som viser, at de to udgør et fremragende makkerpar.

Der arbejdes hårdt på at få et album på gaden fra Krokodil Lab Productions, så hold øje med denne hiphop-duo og få en forsmag på Rust. 

FB Event