Not3s (UK) | RUST

Not3s (UK)

Natkoncert

07 April, 2018
01.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
100,- i forsalg, 120,- i døren
En af Englands store talenter på Londons rapscene, Not3s, gæster Rust med en natkoncert den 7. april.
 
Lige nu ser man mange talenter fra den engelske rap- og grimescene tilkæmpe sig musikverdenens fokus, men ingen har gjort det så hurtigt og effektivt som den engelske kunstner Not3s.
 
Med catchy hooks og smitsomme melodier har hans lyd - en blanding af afro, bashment, dancehall og hiphop - hurtigt fået et stort publikum og anerkendelse fra bl.a. BBC prestigefyldte Sound of 2018-liste.
 
Med en opvækst i det nordøstlige London har Not3s altid haft musikken tæt på hjertet, hvorfor han også begyndte sin musikalske rejse i en ung alder. I dag har Note3s udgivet en rost EP og haft flere succesfulde singler, heriblandt hitsinglen ‘Addison Lee’ og efterfølgeren ‘Aladdin’, som er blevet streamet hhv. 18 og 21 millioner gange på Spotify. Han har haft features fra store stjerner som Tinie Tempah, Mostack og Shakka, og er nu ude på på sin egen internationale headlinerturné.
 
Du ville være tilgivet for at tro, at Not3s har været i gang længe - men han debuterede i 2017, og har skabt sit navn på ét år. Om sin musik siger han selv selv: “My sound is a crazy wave and I’m going to make everyone drown in it!” Vi glæder os til at drukne i Not3s dansable lyd, når stjerneskuddet gæster Rust til en natkoncert d. 7. april!
 
18+ Husk gyldig billede ID
 

Præsenteres i samarbejde med Live Nation