Carpark Festival Pre-Party | RUST

Carpark Festival Pre-Party

MANILA + Ravi Kumar + Takykardia + mono mono

26 April, 2018
20:00
Dørene åbner: 
20:00
Entré: 
Fri entré via Facebook

Kom og oplev koncerter med fire af sommerens Carpark-artister og få en forsmag på årets festival!

Aftenen byder på:
- MANILA
- Ravi Kumar
- Takykardia
- mono mono

MANILA
MANILA er et band fra København. Siden dannelsen har de eksperimenteret med elementer fra mange forskellige genrer og har fundet en fælles interesse i de tight, groovy elementer fra 70’ernes motown scene. Dette, blandet sammen med en kølig, hårdtslående og stilet tilgang til den nye danske synthpop, munder ud i en potent lydbølge af underdelinger, lækre detaljer og catchy omkvæd, der tager dig alle de rigtige steder hen. 

Ravi Kumar

Ravi Kumar er en hårdtslående elektronisk rap duo. Med karismatiske og flabede Sharon Kumaraswamy i front, og i følgeskab med producer Aske Knudsens tunge, basfyldte beats, leverer duoen et spændende bud på Danmarks næste store rap-navn! Lydbilledet er før blevet sammenlignet med en krydsning af Missy Elliott, en trippende M.I.A og Beastie Boys til technofest i en forladt maskinhal. Catchy hooklines og titler som “Fuck this shit, I’m gonna be a princess” ætser sig ind på hjernen af publikum, og liveshowet minder om en festlig udgave af en demonstration, minus vold og molotov cocktails. 

Takykardia

Med vidt forskellige baggrunde i klassisk musik, art-punk, jazz og performancekunst mødtes Takykardia med fælles inspiration fra naturprogrammer og trip-hop samt en hengivenhed for fængslende æstetik. Takykardia, der har hentet deres navn fra det finske ord for “for hurtig hjerterytme”, præsenterer et genre-brydende og legesygt univers med Luna Matz’s forførende vokal i front. Tilbage i februar, udgav gruppen deres selv-betitlede debut-EP, som har høstet roser både nationalt og internationalt. 
 

mono mono

mono mono består af Karoline Elsig og Jakob Franck. Karolines stemme sammenlignes ofte med Björk, og når hun spiller på saxofonen sammen med Jakobs velproducerede beats opstår et helt unikt og drømmende lydunivers. Netop nu er duoen i færd med at lægge sidste hånd på deres første EP, der udkommer senere i år.