Felicia Baby + Hotskull | RUST

Felicia Baby + Hotskull

Natkoncert

16 Juni, 2018
01.00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
80,- i døren

Den 16. juni åbner vi op vaskeægte dancehall get down, når de to stærke kvinder Felicia Baby + Hotskull gæster Rust!

Felicia Baby

Felicia er en de mest lovende danske afrobeat sangerinder. Hun er opvokset i København, men har rødder i Gambia og Guinea. Alt dette tilføjet en anden plads i Miss Danmark 2016, og hendes profession som professionel danser, er med til at skabe en kæmpe dansefest i sammenspil med opløftende rytmer, catchy tekster. Så tag danseskoene på, for dem for du brug for i selskab med Felicia Baby!
 

 

Hotskull

Hotskull er ude med sin nye single “FYAH” som er produceret af Christian Kruger AKA Biz, og udgivet af Okay Funky. Sammen arbejer de på en masse nye tunes, som er lige på trapperne bla WACK MAN, som bliver udgivet d. 15. Juni 2018

Hotskull har også udgivet singlen “Hotskull” hvor hun har en featuring med den Jamaicanske artist Road Elf. 
Sangen Hotskull blev indspillet og skrevet i det rå Kingston forrige vinter. Sangen blev udgivet af Black Label Records. Derudover har Hotskull sammen med Biz udgivet cockyclaat.
Navnet Hotskull blev hun døbt i ghettoen på Jamaica, Kingston, af en af de største dansere (Sri Lanka fra gruppen Rifical), fordi hun er vild, crazy og ligeglad med hvad folk tænker (hot pepper i skalden). Hendes rigtige navn er Anna.

Jamaica er der hvor Hotskull finder meget af sin inspiration, sit patwah (Jamaicansk) som hun mixer med UK/european