Rust Live | RUST

Rust Live

San Rexus + DRØM. + Mozaik

11 August, 2018
20.00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
60 kr.

San Rexus

I juni 2018 udgav San Rexus deres første single længe!

Over det seneste år har trioen udfordret rapgenren med gennempoppede vibrationer, og den nye single 'Kan du se' definerer den vibration.

San Rexus vil udforske grænselandet mellem hiphop-traditioner og genrebruddet under en diskofeber.

'Kan du se' dyrker det smukke i øjeblikket, det euforiserende ved at være til uden det uforenelige ved afskeden. Fang den sang, og mange andre, når San Rexus gæster Rust d. 11. august!

 

 

DRØM.
Hvordan beskriver DRØM., DRØM? 
 
"Mit navn er DRØM. og jeg er 17 år gammel. Min musik er præget af typiske kærlighedshistorier og clichéagtige hverdagsproblemer for unge som store. 
 
Jeg rapper generelt over trap eller new school beats, men har i den grad også lavet lyrisk stærke sange over diverse old school / boom-bap beats. Jeg har lavet 2 albums, U-Moden og Hvide Roser, som begge har hittet ret godt. 
 
Jeg har udgivet enkelte singles, men holder mig mest til mixtapes eller albums. Jeg er sågar igang med en EP der hedder Intet Mindre.
Min musik er hovedsagelig produceret af LILHOLT. men har dog også haft andre producere.
 
Jeg er ikke signet til noget label, men ved ikke om det kommer til at ændre sig.”
 

Mozaik

Mozaik er off-beat rytmik, catchy melodilinjer og en klar nordisk vokal svøbt ind i en lækker svensk produktion. Mozaík er kendetegnet ved at have en helt særlig energi, som afspejler sig i popmusikken. Det er “Pop, der er til at forstå, men ikke modstå,” som DR KarriereKanonen beskrev det, da nummeret ‘Keep on’ blev valgt til Ugens Kanon. Samtidig blev Mozaik sammenlignet med Mø, Fallulah og Oh Land". “I Andre udenlandske reviews er Mozaík blevet sammenlignet med kunstnere som DUA-LIPA og MØ, og spået til at blive den næste store nordiske artist. Mozaík er er helt ny på den danske musikscene, og står klar med 8 singler. Første single udkommer på stort label 1. september.