Rust Live | RUST

Rust Live

Mrxphy + New Men + SLEM

17 August, 2018
20.00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
60 kr.
Mrxphy

Med en enkelt livesession og et par Soundcloud-udgivelser på samvittigheden, er Mxrphy stadig et ubeskrevet blad for de fleste i undergrunden, selvom det efterhånden er mere end 10 år siden dansk-ireren konstruerede sine første dobbeltrim. Rapperen og sangeren opererer i et spænd, hvor klassisk raplevering blandes med sungne omkvæd, og lydbilledet spænder bredt med alt fra 808-tunge beats til popsange med et touch af hiphop. Det er livet i midttyverne i København, eller Hafnia som Mxrphy selv omtaler hjembyen, med sprutten, stofferne, vennerne, kvinderne og alle de slørede minder som følgesvend. Det hele leveres knivskarpt og sultent med et glimt i øjet og en sans for ordspil og leg med det danske sprog. Welcome to the 20-somethingwasteland.

 

New Men

Med deres to nye udgivelser af sangene "Need You" og "Midnight" sætter de to unge gutter for alvor streg under de sommerlige, sexede og ørehængende beats, der bevæger sig indenfor popgenren. En popduo der berører emner som kærlighed, lidenskab og livets øjeblikke.
 

SLEM

SLEM er hiphop’s nye ballademager. Debutalbummet Skud I Tågen fra 2016 har sidenhen medført sendetid på både P3 og Vidundergrunden. Med singlen “Knægt løb stærkt” forstyrrer SLEM din sendeflade med intensiv lyri, fyldt med håb, opløftet melankoli, kampe og succes. Der er dømt stemningsgaranti, som gør de bekvemme utilpasse og de utilpassede bekvemte.