Rust Live | RUST

Rust Live

Kasper Svare + Berg + Santorini

18 August, 2018
20.00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
60 kr.
 
Kasper Svare
Kasper Svare er en 19 årig sanger og sangskriver, som har spillet i flere år. Han skriver sange om livet og om kærligheden - både når den lykkes og når den ikke lykkes. Musikken er pop / rock, hvor der er også er plads til guitarsoloer. Kasper har sit band med, og de vil alle sørge for en god aften. 

Berg 
Berg er kunstnernavnet på den 18-årige musiker og sangskriver Alberte.

Hun har igennem de sidste 3 år formået at skabe et originalt univers, som skal bringe publikum helt tæt på de følelser og tanker, man sjældent siger højt.

Allerede da Berg var 3 år gammel, begyndte hun at skrive tekster og melodier, og med årene har hun udviklet dem til at være inderligt aktuelle for folk omkring hende, og som 16- årig begyndte det for alvor at tage fart.
Hun startede på Askov Musikefterskole og her fik hun på et halvt år skrevet et helt album, som også̊ resulterede i hendes første single “Nat til dag”, som blev udgivet sidst i 2017. Berg formåede at selvpromovere denne single på Spotify og fik på 4 måneder 60.000 afspilninger. Det medførte en yderligere succes i hendes karriere, da musikprojektet ”Mere Monitor” udvalgte hende som Årets Upcoming Artist, og hun er nu for alvor klar til at erobre Skandinavien.

Nu har Berg teamet op med de absolut dygtigste musikere, som alle er sammen om at bringe universet til et nyt niveau. Med et nyt band bag sig og mange nye numre, der ligger i overfladen for at blive udgivet, vil 2018 blive et meget toneangivende år for fremtiden. Henover sommeren 2018, vil Berg og hendes band glæde sig til at kunne sprede en masse musik og kærlighed ud.

Genren, som Berg befinder sig i, er Indie/pop, og en lille snert af rock, og kan derfor høres og føles af et meget bredt publikum. 

Santorini
Santorini er et band med base i København bestående af Frederik Lose Engberg (vokal, guitar), Vinoth Paramasamy (bas), Matias Larsen (trommer) og Frederik Appel Olsen (guitar). Lyduniverset er mørkt, storladent og melodiøst, og genremæssigt læner vi os op ad bands i indierock-genren som f.eks. The Walkmen, Kashmir og My Bloody Valentine. Santorini blander det støjende og voldsomme med det fængende og smukke. Som at finde et indbydende sted at slå sig ned i vinternatten.