Obakat Label Night | RUST

Obakat Label Night

Oscar Bandersen + Armino (Live) + Nurse (Live) + Emil Degner + VIBEZ REDEMPTION Bassment

14 september, 2018
23:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
80,- i døren

 

OBAKAT inviterer til labelnight & releasefest på Rust d. 14. September!

OBAKAT er et nyt label, som udgiver eksperimenterende klubmusik, popmusik, ambient og andre projekter fra Oscar Bandersen og hans kammesjukker.
Første udgivelse vi fejrer, er Armino’s nye single 'Gider Ik Stå Stille' - et pop-house nummer, som er blevet luftet på P3 og visualiseres med en musikvideo til Oktober.

Mainstage:
ஆ Oscar Bandersen 
ஆ Armino (Live)
ஆ Nurse (Live) 
ஆ Emil Degner

Armino har efterhånden udgivet en håndfuld popsange, med producerduoen T&O og Bandersen. Armino's første musikvideo 'Kebab til mig' fik rotation i Fitness World, og hans seneste singler er blevet luftet på både P6 og P3.

Lyt her: https://spoti.fi/2NuXSxB

NURSE har udgivet et par stærke r&b singles, og lavet house-numre med Oscar - som bliver udgivet i efteråret 2018 på OBAKAT. Nurse aka. Josefine Struckmann er også kendt som den ene halvdel af Time Masters, og tidligere sangerinde i punkduoen MOR med MØ.

Lyt her: https://spoti.fi/2Ltvz1D

Oscar Bandersen (OBAKAT) producerer alt fra pop til jazz til techno, med hovedfokus på dans og eksperimentering. Oscar er den ene halvdel af NXL, og går også under aliaserne OBA, DJ IRLMAKI og Søren Sorry. Han har tidligere udgivet singles på Kenneth Bagers pladeselskab Music For Dreams, og lavet remixes for bl.a. MØ, Vinnie Who og Christopher.

Lyt her: https://spoti.fi/2Lm33SJ

Bassment: 
VIBEZ REDEMPTION
ஆ DJ Kofi 
ஆ Taf Dollar

Upstairs: 
Oplev den ægte bodegastemning krydret med funk og soul hele natten