Rust Live | RUST

Rust Live

Make Metalcore Great Again DK Tour

19 oktober, 2018
19:00
Dørene åbner: 
19.00
Entré: 
60 kr.

Beneath The Silence 

Beneath  The  Silence  er  en  sjældenhed  i  den  danske  scene,  og  bryder  genrens  generiske  tilgang  med  en  stærk  kvindelig  vokal  i  front.  Samarbejdet  mellem  vægtige,  groovy  riffs  og  vital,  melodiøs  vokal  skaber  en  opsigtsvækkende  blanding  af  modernitet  og  tradition  af  melodisk  metal.

 

Wolves Among Us 

WOLVES AMONG US har med deres nordjyske metalcore, været et band der har gjort sig positivt bemærket for deres udgivelser over en længere periode. I deres egen hjemby spilles deres sange på de lokale rockpubber og natkluber, ligesom sangene og drengene nyder stor anerkendelse for, på intelligent vis, at forene det tunge med det poppede.

 

Auralist

Auralist er et progressivt københavnerbaseret Metalcore band. 

Projektet har været en sovende kæmpe, men de er nu endelig klar til at indtage scenen med deres blanding af metalcore og elektroniske elementer og deres massive energi. 

 

Between Oceans

Between Oceans og deres melodiske metalcore har rumsteret i den danske undergrund siden 2015. Bandet har delt scene med bands som Ghost Iris, Cartographs og Cold Black. Derudover har de vundet "Hard Rock Rising Band"-konkurrencen.