OLI | RUST

OLI

(Natkoncert)

12 oktober, 2018
00.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
80 kr.
OLI
OLI er en dansk sanger, sangskriver og producer fra Værløse. Med et fængende, melodiøst og lyrisk musikunivers sættes der gang i både tanker, puls og hofter, når han udruller sit stabile repetoire af sange inden for pop-, R&B- og dancegenren, som finder sin inspiration i dagligdagens drømme, sex, penge og kærlighed. 

Selvom fascinationen og ideerne blot er opstået i forstadskælderen 20 km fra København, har OLI med sin yderst signifikante stemme og eftertænksomme lyrik formået at skabe et musisk univers i særklasse, der burde høres og opleves af alle. 

Autodidakt startede OLI i sine teenageår med at spille klaver og guitar og begyndte at skrive sine egne sange. En naturlig interesse og hobby blev hurtigt til en livsstil, og OLI har siden da skrevet provokerende ballader og dansevenlige uptempo-tracks. 

Han er i skrivende stund ude på det ganske lands scener for at promovere sin engelsksprogede musik, og d. 12 oktober 2018 lægger han igen vejen forbi Rust med sit band, og spiller op til dans.