Distortion Club, Rust & Soundvenue: | RUST

Distortion Club, Rust & Soundvenue:

Beatrice Eli (SE) + TWRK (US) m. fl.

03 Juni, 2015
21:00
Dørene åbner: 
21:00
Entré: 
100 kr. i døren

Rust, Soundvenue & Distortion Club griber depechen fra dagens gadefest og fortsætter festen på allle etager med blandt andre New Yorker duoen TWRK, det svenske stjerneskud Beatrice Eli og et solidt line-up af dj's hele natten.

Mainfloor:
Beatrice Eli (SE - Live)
TWRK (US - DJ Set)
Emil Lange
Unkwon
Youss
Magna

Techno Bassment:
Merkbar (Live)
Rasmus Bro (korridor)
Henrik Krog (korridor)
Kasper Melchior (korridor)
Henrik Aaskov (korridor)

Beatrice Eli
På kort tid har den svenske sangerinde Beatrice Eli lagt grundlaget for noget der ligner en kometkarriere med blandt andet et anmelderrost debutalbum og support tjans for r'n'b wunderkid Miguel.

Beatrice Eli har nydt sammenligninger med andre kvindelige artister med power og attitude, fra den afdøde sangerinden Amy Winehouse over Lykke Li og Icona Pop til Robyn. Vokalen befinder sig i den hæse jazzede ende og forenes med produktioner, der emmer af modernitet. Det er pop med boblende beats, der trækker fra dubsteppen og dance, som florerer side om side med sjælfulde melodier.

I 2012 slap Beatrice Eli sin debut ep It's Over, der fik omverdenen til at tørste efter mere fra sangerinden. Og den tørst blev stillet sidste år, da svenskerens anmelderroste debutalbum Die Another Day udkom i oktober måned.

 

TWRK
BADINGA! Kongerne af mid tempo jams rammer Nørrbro.

New Yorker duoen, som udgøres Benzi og Ezentrik, var et mysterium før Diplo lod verden vide deres sande identiteter under TWRKS først Diplo & Friends show på BBC Radio. De har knust dansegulve på natklubber og festivaler verden over bevæbnet med deres sprøde mix og særegne tracks, inklusiv det globale gennembruds hit "BADINGA", som selv superproduceren Skrillex i bedste teen stil har lavet en dans til.

TWRKs signatur lyd har resulteret i en heftig interesse omkring  duoen, der er blevet rendt på remix-dørene af navne som Major Lazer, Jason Derulo, Naugthy Boy og Wiz Kalifa, A-Tracks projekt Low Pros og selveste Diplo, hvis "Biggie Bounce" (TWRK remix) dukkede op i blockbuster filmen Lets Be Cops.

Til maj sender duoen deres selvbetitlede debut-ep på dagen, tids nok til at publikum kan danse med den 3.juni.

Come on, Bounce!