Rust Live | RUST

Rust Live

Juliet Knows + Favn + Det Indre Marked

24 november, 2018
20.00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
60 kr.

Juliet Knows

Det er tydeligt at høre, at bandet Juliet Knows har forelsket sig i en lyd, som kun kan beskrives som utroligt fængende og catchy. En blanding af elektronisk synthesizerunivers og pop/rock guitarer, er hvad der skaber grundlaget for denne unge kvartets alternative popunivers. Dette kommer kompromisløst til udtryk på deres debut-EP "Change", der er udgivet i november 2017. Den energi og dedikation, der kommer til udtryk i et utroligt behageligt lydunivers, konstituerer et kanonstærkt band, der med garanti kommer til at præge den danske, såvel som udenlandske, musikscene i de kommende år.

Favn 

Favn spiller levende musik, der inviterer publikum ind i deres verden. Deres udtryk er både råt og insisterende samtidigt med at melodierne og det poetiske sprog giver musikken en blød krop. Favn skriver sange om livet, om kærlighed og mest af alt om at være ung og måske lidt naiv. Bandet fandt sammen i på Den Rytmiske Højskole i foråret 2018 om en fælles kærlighed til dansksproget musik. Med inspirationskilder som Ulige Numre, Katinka og The Minds of 99 skriver Favn sig ind i den stærke strømning af poprock på den danske musikscene.

 

Det Indre Marked 

Det Indre Marked er et drømmende og druggy psykedelisk indieband med et naivt rock-poppet twist. Tame Impala, Spids Nøgenhat og The War On Drugs har alle elementer i både lyd eller tekst, som inspirerer Det Indre Marked. De kommer fra vidt forskellige steder i landet, men fandt hurtigt sammen om deres fælles kærlighed for de syrede elementer. Sangenes tekstunivers har en tvetydig karakter og indeholder de største følelser fra den evigt svævende og flyvske lykkefølelse til angsten om at stå helt alene i den store mængde. Musikken serveres som en fyldig effektsuppe med solide og tørre trommekiks som supplement. Stemningen i musikken stræber tilbage til ungdomsoprør og frisind, men finder sig alligevel til rette i Danmark anno 2018.