SonReal | RUST

SonReal

(CA - Natkoncert) + Support: Jack Prince

02 november, 2018
01.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
80 kr. + gebyr i forsalg / 100 kr. i døren.

SonReal 

 

“When I started making music, all I ever wanted to do was make people laugh, make people cry, and make people feel something,” 

 

SonReal er en Canadisk hip-hop / alternativ artist fra Vancouver, signet af pladeselskabet the Black Box Recordings. 

 

I sin barndom hørte han til historier om kunstnere fra Queensbridge og Brooklyn. Det var det, der fik ham til, at begynde med at rappe. Efter gymnasiet arbejdet han som tømrer om dagen, mens han om natten producerede sange. Dette blev til en række spændende mixtapes som Where’s Waldo i 2011 efterfulgt af Words I Said og Good News et år senere. 

 

Da hans musikvideo "Everywhere We Go" udkom fik den over en million visninger på under en måned. Han fik anmeldelser fra MTV, Noisey / Vice, Earmilk, HiphopDX, og senere vandt han en MMVA for MuchFACT med årets video. Han fortsatte sin visuelle stil i bl.a. musikvideoen Preach, For The Town, and Woah Nilly. 

 

Lige nu er han aktuel med “Have A Nice Day”

Support: Jack Prince

Jacks musik leger med forskellige stemninger og subgenrer inden for hiphop, men han understreger selv, at hans lyd også trækker inspiration fra mange andre genrer.

Med indflydelse fra artister som $UICIDEBOY$, Lil Peep og generelt hele SoundCloud-bølgen fra USA, er den 22-årige rapper ikke bange for, at italesætte mørke og tabubelagte følelser, hvilket han selv siger er hans “fortolkning af en forgiftet hjerne, der prøver at fungere ”.