Rust Live | RUST

Rust Live

Bevares + Planteskolen + Billy Doze and the Twins

30 november, 2018
20.00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
60 kr.

Bevares 
 

Bevares sætter en dyd i at forvirre og fascinere dit øre. De intense sange skifter på nonchalant vis imellem beskidt polyrytmisk kaos og syng-med-venlige pop-omkvæder fra en vokal, der ofte lyder som om den har ligget i en form for grus-marinade. De kringlede tekster beskæftiger sig med komplekse temaer som sexualitet, livslyst og angst, men også psykologiske betragtninger om mennesker og insekter.

Bevares debuterede i maj 2018 med singlen Tak For Kaffe, og spiller snart også en række koncerter i København.

 

Planteskolen

 

Planteskolen er det nyeste skud på det træ der hedder økologisk undergrunds indierock. De 6 unge drenge skaber et lydbillede med rødder i shoegaze, postpunk, indiepop, klezmer og funk.
 

 

Billy Doze and the Twins
 

Billy Doze er en britisk artist, bosat i København hvor han skriver og producerer søde, men excentriske popsange. Siden han flyttede til København, har han rekrutteret sit backing band: The Twins. Halv britisk, halv dansk, blander Billy Doze og The Twins det teatralske med melankolske melodier præget af en smuk og drømmende synth pop. 

Efter udgivelsen af deres debut single og video 'After All', performer Billy Doze og The Twins på RUST for at markere deres debut på den lokale musikscene.