Rexx Life Raj | RUST

Rexx Life Raj

(US) + support: Tarick

08 December, 2018
22.00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
80 kr. + gebyr i forsalg / 100 kr. i døren.

And when man found freedom in lust, answers in curiosity, and himself in others, he finally knew what is was to be a Rexx”

 

Berkeley, Californien rapper og producer Rexx Life Raj fandt sin kærlighed til musikken gennem sin opdragelse i kirken og støtte fra sin mor, Linda.

 

Raj spillede offensiv for BSU fra 2008-2012, og brugte fodbold som motivation til at få sin uddannelse. Raj fik en del spørgsmål til hvorfor han ikke blev professionel. Men da han dimitterede fra Boise, med en grad i kommunikation, vendte han sin fulde opmærksomhed tilbage på sin spirende musikkarriere. I 2015 udgav Raj Dreamland: Telegraph Ave. som blev fulgt op med sin officielle debut titel ’Father Figure’.

 

 

Support: Tarick

 

Det blot 20-årige, spirende talent Tarick er godt på vej til at etablere sig som solid artist på den danske hiphop scene. Man bliver hurtigt fanget af stemningen i Taricks lydunivers, der allerede fra start sætter baren højt og inddrager lytteren. Publikum står med lys i øjnene, når Tarick svæver mellem tunge, bouncy hiphop bangers og moderne elektroniske beats. Produktionerne kombineres i en højere enhed med hans tekster, som leder dig over i hans verden af kreativitet, udfoldelse og ærlighed. Han er født til at stå på en scene, og han har en usædvanlig evne til at gribe sit publikum med en naturlig tilstedeværelse, både på og uden for sceneregiet. Tarick er altid klar på at gribe mikrofonen til en god gammeldags freestyle, og han har et ry i miljøet for at være skarp, når det kommer til improviseret rap. Dette hænger ligeledes sammen med Taricks underholdende formuleringer og sprudlende retorik, som i høj grad former hans karakter. Der er noget fascinerende ved Taricks person der gør at man bliver draget af ham og hans evne til at formulere ord på. Med hans karismatiske stemme og kreative formuleringer bliver man hurtigt fanget af stemningen i Taricks opfindsomme lydunivers.

 

Tarick er signet af det uafhængige pladeselskab, Affiliated.