Rust Live | RUST

Rust Live

Sunless Dawn releasefest

17 november, 2018
20.00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
60 kr.

SUNLESS DAWN

 

SUNLESS DAWN leverer progressiv dødsmetal, og danner et lydbillede, som tager lytter med på en kompleks musikalsk rejse. De stærke skandinaviske rødder, byder på en dynamisk omgang, der gør SUNLESS DAWN til et band man skal bide mærke i.

 

Bandets unikke lyd gav dem lynhurtigt stor opmærksomhed, og medførte, at SUNLESS DAWN vandt Danish Wacken Metal Battle, hvor de spillede for et tætpakket publikum til Wacken Open Air i 2016. Siden da har drengene været aldeles aktive på live fronten med shows, både på danske festivaler og spillesteder, hvor de blandt andet har delt scenen med de legendariske acts Katatonia og Obscura. 

 

SUNLESS DAWN er nu klar til at indtage den internationale scene, med det kommende debutalbum ‘Timeweaver’. Albummet emmer med immense riff og obscure rytmer, og en triumferende, ominøs vokal, alt imens det lyriske aspekt berører temaer såsom konflikten og refleksionen over menneskeheden. 

 

“Timeweawer’ projektet har været en intens proces fra start til slut, og vi har taget os tiden til at sikre os, at vi er stolte over hvert eneste aspekt af det. Nu kan vi endelige udgive det her kæmpe bæst, som vi håber at hardcore og prof-metal fans vil elske det lige så meget som vi gør”. Udtaler forsanger, Henrik Munch. 

 

Albummet ‘Timeweawer’ er produceret og mixet af Christoffer Valetin Hildebrandt, mastering af Jens Bogren (Opeth, Dimmu Borgir, Ihsahn) og udgives gennem Prime Collective d. 23. November. 

 

SUNLESS DAWN holder efterfest i Upstairs, hvor der er mulighed for at købe merch.