Rust Live | RUST

Rust Live

Archa Entertainment + Hashim Musa Jr + Lasse Laurentius

23 november, 2018
20.00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
60 kr.

Archa Entertainment 

Archa blander den typiske trap lyd, med forskellige typer af subgenre. De eksperimenterer så meget de kan med musikken, for at udvide deres musikstil. Men også for, at bringe subgenre af rap og hip hop fra andre lande til Danmark samt udvikle nye flows, som de kan tage i brug.

 

Hashim Musa Jr

 

Hashim Musa Jr, en 21-årig kreativ artist fra København. Rapper, sanger, sangskriver, producer, fotograf og creative director.

Hans musik er et mix af hip hop, rap, R&B & dance. Mens han producerer sin musik, har han stor fokus på sine sangtekster. Hashim Musa er bl.a. inspireret af artister som Michael Jackson, Tupac Shakur, Kanye West. 

Når Hashim for første gang går på scenen på Rust, vil han gennem sin musik, skabe en performance, der vil inspirerer hans publikum

Lasse Laurentius

 

Lasse Laurentius bruger både ukulele, bass, autotune, og computerens mange effekter når han tryllebinder os i sit unikke univers. Det lyder som hvis Frank Ocean fik lov til at jamme helt ud på sin laptop. Det er både komplekst og opfindsomt, men også catchy og pisse ørefængende.