Rust Live | RUST

Rust Live

Madie Fresco + Sjak.wav + Julio & Defoe

15 December, 2018
20.00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
60 kr.

Madie Fresco

Det bliver energisk når rapperen Madie Fresco kommer forbi Rust for at turnup med jer! Med beats fra hans producervenner 

fra musikkollektivet, der har arbejdet sammen de senere år, får du lov til at være vidne til en upcoming wave af music. Genrene skifter og sangene er eksperimenterende, men primært inspireret af amerikansk hip hop. 

 

Med piger på hjernen, systemet på nakken, lysten til at lave musik, og et pres om uddannelse handler det stadig om at være frisk.

Kom og vær vidne til at frustrationerne, samt det gode ved livet blive performet i form af dyb lyrik, festlige melodier, og hurtig rap. Det er med gæsteoptrædener fra de nærmeste.

Sjak.wav

Sjak.Wav er et nyt kollektiv af musikere og producere fra København. Visionen er at blande de individuelle kunstneres personlige musikalske udtryk og nuancer således at de kan forme en ny fælles lyd og samtidig eksperimentere med egne idéer. 

 

Gruppen består i essensen af en stor håndfuld drenge, som før har lavet musik internt på kryds og tværs. Musikken er meget skiftende i genre, men centrerer sig om urban-musik inspireret af en lang række stilarter og kulturer rundt i verden og sætter sig sjældent fast på én bestemt lyd af gangen.

 

Julio & Defoe

Julio & Defoe er lyden af ungdommen fra Valby. Duoen har i 2018 allerede udsendt de 3 singler “Mad Ting”, “Verano” og “Vent Mama”, hvoraf den sidste er én af de mest afspillede sange på DR’s karrierekanonen. Efter et par live-optrædener i løbet af de sidste par måneder, er drengene klar til at blæse taget af RUST, med deres energiske og iørefaldende hip hop.