Rust Live | RUST

Rust Live

Nicoline Borup + HaaB + Tundra

01 December, 2018
20.00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
60 kr.

Nicoline Borup

Nicoline Borup skriver elektropopsange der skubber, græder og forfører. Med hendes klare vokal i front og sirenekor i ryggen, kan hendes lyd bedst beskrives som et varmt stemmehav, der skiftevis vugger ned og bruser op.

I vekselvirkningen mellem viseagtige korvokaler og den elektroniske, mørke lyd, sætter Nicoline Borup et mela-soulet præg på sine poetiske popsange skrevet på engelsk

 

 

HaaB

HaaB trækker både elementer fra trip hop og indiepop ind i et spændende genremix. 

Resultatet er poetisk og sårbar popmusik. Det kulminerer med en mørk rå tyngde, der får musikken til at være svævende og jordbunden på samme tid. Melankolske strømninger båret af lette melodier.

 

 

Tundra

Tundra er et 6 mands nordjysk/aarhusiansk band med rødderne solidt plantet i melodisk, højtråbende og følelsesladet urpop med inspiration fra psykedelisk rock og alverdens folkemusik. 

De ser ingen æstetiske begrænsninger i at blande musikalske genrer, men derimod unikke muligheder for at skabe vedkommende og fantastisk musik. 

 

Tundra har som enkelte individer rejst det meste af verden rundt og lært en masse om kulturer og deres tilgang til musikken. Med vokalisten Sofie Trolde i front, søger Tundra at inkorporere disse sanselige indtryk samt unikke instrumenter i et smukt, episk og udfordrende pop univers. 

 

Tundra har det seneste års tid spillet en masse festivaler og spillesteder, blandt andet Reeperbahn Festival i Tyskland og i marts 2019 udkommer debutalbummet.