Rust Live | RUST

Rust Live

Video Compact + Hövring + Lost FM Radio Band

14 December, 2018
20.00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
60 kr.

Video Compact 

 

Opflasket på 90erne og 00ernes indierock og elektroniske afstikkere laver Video Compact melodiøs, håndspillet og stemningsmættet elektronisk indiepop. 

 

I 2018 begynder Video Compact så småt at lægge de første numre ud på det store internet efter at have tilbragt de sidste to år med fordybelse i hjemmestudiet, øvere i et sommerhus på Vestkysten og lange forsøg på at forene strukturer med teksturer. 

 

Video Compact blev startet som et ønske om at hoppe ud af klassiske singer/songwriter-rammer fra tidligere projekter og over i et mere frit, kreativt rum. Inden sin endelige tilblivelse var det københavnske projekt både forbi dreampop-eksperimenter og tunge sidechain-supper, før Video Compact begyndte at tage form som den perfekte blanding; et elektronisk indiepop-projekt med organiske idealer, både i lyd og live. 

 

Projektet blev grundlagt i 2016 parallelt med forsanger Anders Bellings tidligere soloprojekt; anmelderroste North Fall, og består derudover af de to Mads’er; Mads Rosenkrands og Mads Færch. Live akkompagneres projektet også af Jacob Thamdrup og Martin Lauge. De fem opbygger til sammen en musikalsk oplevelse for lytteren, der levner plads til lige dele fordybelse og hoppen på stedet. 

Hövring

Hövring er Danmarks nye skud på stammen inden for alternativ Rock/pop. Firkløveren bevæger sig musikalsk inden for en fusion af rock, pop og funk. Inspirationskilderne er ikke få, og blandt dem kan nævnes Royal Blood, Red Hot Chili Peppers, Chris Stapleton og Foo Fighters. Med en vokal langt ud over det sædvanlige og et band som kender sine instrumenter bedre end egne inderlommer, finder du både lyden af gedigent klassisk rock samt stille passager, som kan behage selv de sarteste ørenerver.

På trods af sit unægtelige fæste i rocken, omfavner Hövring et bredt publikum i kraft af den store alsidighed, der er at finde i bandets sange. 

 

Helt friskstøbt i vinteren 2018, er bandet blevet til på forsanger og frontmand Victor Høvrings initiativ og medlemmerne har spillet sammen lige siden.

Lost FM Radio Band

Lost FM Radio Band er en hårdtslående rock ‘n’ roll duo fra København, der udgav deres selvbetitlede debut EP i 2018. Bandet består af guitarist og leadvokalist Emil Lund og trommeslager og backingvokalist Mads Bolander. Musikken er inspireret af pop og rock ‘n’ roll musikken fra de senere 1950ere og tidlige 1960ere. 

 

Numrene er centreret omkring catchy melodier drevet frem af distortet guitar og hektisk trommespil. Det er lyden af en rørforstærker, der er ved at brænde sammen og trommeskind, der er ved at briste. Det er energisk, det er højt, og det er hurtigt, når Lost FM Radio Band leverer sin hæsblæsende live-performance med en intensitet, som ethvert punkband ville misunde.