Koncert | RUST

Koncert

The Master Mind set feat. SAINT + Ice Beam + Cassiopeia

16 februar, 2019
20.00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
100 kr.

SAINT

SAINT, der består af Carllo Yeboah og Hans Zamroud, indkapsler og inkorporerer alt fra rock til pop, trap til r’n’b, og skaber deres eget udtryk, som de begge står inde for.

 

CarlloYaboy er en rapper/sanger opvokset på Nørrebro, der har rødder i Ghana. Hans nuancerede stemme og stemmeføring er en unik blanding, der både er velegnet til at spytte bars og synge falset. Sammen med Hans (bootybaybruiser), som producerer tunge beats med en svævende atmosfære, laver de musik, hvor de tager inspiration fra nutidige kunstnere blandt andet: Lil Uzi Vert, Bryson Tiller, Roy Woods, Travis Scott etc. 

 

Udover det elektroniske musik, har de begge spillet på akustiske instrumenter, og har spillet siden barnsben.

 

Både Carllo og Hans er opvokset i et musikalsk hjem, hvor at optræde kommer naturligt. Efter at have skabt et bånd udover det sædvanlige på grund af musik, blev de venner på én nat og har arbejdet sammen siden.

 

De er begge fra musik kollektivet Golden Lake Records, som der blev startet i vinteren 2017. 

Kollektivet har 4 artister, 3 producerer og en PR.

 

Cassiopeia

Cassiopeia er en Hip-Hop gruppe på 7 drenge i aldrene 15-16 år, der med trappede beats og over-grænsen tekster formår at skabe en hård trap fornemmelse, men samtidig humoristisk og selvironisk stemning. De har alle mødt hinanden gennem musikken og på efterskolen. 

Ice Beam

Ice Beam er en rapper, sanger og producer fra Danmark. Med hans trap musik formår han at skabe en festlig verden, som han tager publikum med i. Hans første single på Spotify “Bans Up” fik en meget varm velkomst og er blevet streamet mere end 15.000 gange, siden den blev udgivet. 

 

Ice Beam er også en del af rap-kollektivet “Archa Entertainment” som er en gruppe bestående af unge, der samles omkring deres rapmusik og udvikler sig sammen.

 

Du kan se frem til et brag af en koncert med Ice Beam, da han for første gang vil spille sin nyudgivet sang “Swerve” som må siges at være et HIT!