Koncert | RUST

Koncert

Fredagslogik + Ventil + Private Eye

04 maj, 2019
20.00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
60 kr.

Fredagslogik

Fredagslogik består oprindeligt af to medlemmer, Otto og Rune, to Østerbro drenge der nu har slået sig ned i smilets by. Efter et par år som duo, har de fået Kean Skov med som guitarist. Netop byen præger musikkens danske tekstunivers der henter inspiration i hverdagens gang, som alle kan relatere til, ung som gammel. Musikken befinder sig genremæssigt i pop/rock med et præg af folk genren i ny og næ. Tag ind og hør Fredagslogik, hvis du gerne vil høre noget catchy dansk pop/rock musik med et glimt i øjet.

 

Ventil

Ventil er fællesbetegnelsen for de tre musikere, der i halvandet år har udforsket lyden af indiejazz, som ifølge medlemmerne selv er en stadig, forholdsvist uudforsket og ung genre i det danske lydlandskab. Trioen indhyller lytteren i deres atmosfæriske og til tider uhyggelige univers og skaber samtidig en lokkende, velkendt genklang på trods af den aparte besætning af trompet, synthesizers, kontra/ukulele-bas og sang.

Bandet lader sig inspirere af et væld af forskellige bands, men skal man nævne et par få er kunstnere som LOW,  Olafur Arnalds, Timber Timbre, Joe Hisaishi og danske Girls In Airports værd at nævne.

Som bandnavnet antyder, giver "Ventil" de tre medlemmer en platform til at udtrykke de spontane følelser med en legende og stærk sans for improvisation, der gør konceptet spillevende og vedkommende i et format der er genkendeligt og nyt på samme tid.

 

Private Eye

Med elementer lige fra Muse til Radiohead’s melankoli til Nine Inch Nails industrielle rock, er Private Eye et godt bud på et nyt, men stærkt rockband, der igen kan vække de danske rocklyttere til live.