Koncert | RUST

Koncert

SONIC ISLAND + MAJA + Thomas Meilstrup

25 maj, 2019
20.00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
60 kr. i døren

SONIC ISLAND

SONIC ISLAND er et dansk band, der tager inspiration i den amerikanske rockscene og kombinerer den forvrængede guitarlyd med funkens medrivende groove. Denne funkrock sødes til med tekster om livet, kærligheden og de sorger og glæder, der måtte følge med. Sonic Island har været i studiet og indspillet deres debut Ep “THE EPICENTER” som udkom d. 21/11 2018.

MAJA

MAJA er et indiepop band fra København. 
Bag navnet MAJA står en gruppe af venner som begyndte at lave musik sammen efter gymnasiet.
 
Gruppen laver musik der sender anerkendende nik til skandinaviske indie- og electropop kunstnere som  Shy Shy Shy og Robyn - men også det amerikanske drømmepop band Beach House. 
Centralt i lydbilledet er de to sangere, Mikkeline Rasmussen og Mikael Poulsen, som forener sig i et nuanceret vokalt klangbillede. De bliver akkompagneret af 80’er nostalgiske synthesizere og legende jangle guitarer, samt kitschede percussion samples fra gamle trommemaskiner. 
 
MAJA laver således popsange med en drømmende atmosfære som afspejler et genkendeligt liv med forelskelser, hjertesorger, længsel og rodløshed.
 
 

Thomas Meilstrup

21 årige Thomas Meilstrup er en upcoming artist på den danske musikscene med en stemme der bare SKAL høres! Musikken er melodiøs, følsom og eksperimenterende singer/songwriter pop med rødder i bl.a. westcoast og blues.
 
Thomas akkompagneres af et utroligt velspillende band, som med stor indlevelse og energi gør det til en nærværende oplevelse på scenen. Rejs med ind i et fantastisk inderligt musisk univers med en unik lyd i kombinationen af lyriske basfraser, hårdtslående guitarsoloer og et tight trommegroove, som er med til at fremdyrke inderligheden, melankolien og energien i de rørende pianobaserede kompositioner.