Koncert | RUST

Koncert

White Stone Grove + C&B

14 Juni, 2019
20.00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
60 kr. i døren

White Stone Grove

White Stone Grove spiller flerstemmig, melodisk rock der små-poetisk fortæller om det helt nære. Luftige, poppede harmonier, møder 70’er inspireret rockguitar og sender dig til et lydunivers, der kunne betegnes som "et møde mellem Neil Young og Oh Land”.

Et af kælderrock-bandets kendetegn er, at der ikke er nogen forsanger, men at medlemmerne smelter sammen til en enhed af lyd. Lyd der sender dig til afkroge af livet, fortolket at forskellige sangere.

White Stone Grove udgiver deres første EP i foråret 2019, indspillet og produceret af Tim Sorensen. Her finder du sangene Ivory Tower, Army of Feathers, Wild Horses, The Shortest Way og Will We Love Again.

Bandet består af Sara Stein på klaver & vokal, Sune Rønnow Sørensen på guitar & vokal, Henrik Lund på trommer & vokal samt Line Hvid på Bas & Vokal.

C&B

C&B startede med at være et sjovt venskab som elskede klubmusik og pop/rap musik. De indførte musikken til deres dagligdag og begyndte at skrive sange. Meget af musikken er inspireret af Tyga og Citybois. Deres musik har de skabt for at få et smil på deres lytteres læber og for få den indre dansedæmon helt uden på tøjet. Musikken går lige fra at være poppet og "fest musik" til at være dagligdags problemer og tanker, som alle går rundt og har.