Hotskull | RUST

Hotskull

(Natkoncert)

19 juli, 2019
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
80 kr i døren / Fri entre mellem 23.00 - 00.00

HOTSKULL

Hotskull har udgivet 4 tunes “FYAH” “Cockyclaat” og “Wack Man” som er produceret af Christian Kruger AKA Biz, og udgivet af Okay Funky. Sammen arbejder de på nye tunes

Hotskull udgav sin første single “Hotskull” hvor hun har en featuring med den Jamaicanske artist Road Elf.

Sangen Hotskull blev indspillet og skrevet i det rå Kingston/Jamaica forrige vinter. Sangen blev udgivet af Black Label Records.

Navnet Hotskull blev hun døbt i ghettoen på Jamaica, Kingston, af en af de største dansere (Sri Lanka fra gruppen Rifical), fordi hun er vild, crazy og ligeglad med hvad folk tænker (hot pepper i skalden).

Jamaica er der hvor Hotskull finder meget af sin inspiration, sit patwah (Jamaicansk) som hun mixer med UK/european sounds.

Hun blev opdaget af den talentfulde electro swing sangerinde Annella, som hun var tidligere danser og koreograf for, som brugte hende i hendes sang “Red stilettos”, hvor Hotskull har et lille rap stykke i.

Derudover blev Hotskull også spottet af en af de store producere på Jamaica (Syl), som bla producerede en del hits for kunstneren Shaggy, og efter det gav det blod på tanden til at komme igang.

Hotskull har efter sin første udgivelse for ca halvandet år siden spillet 9 koncerter, bla pumpehuset, operaen, distortion og har varmet op for store artister som Ms Banks og Stylo G.

På scenen har hun medbragt sig et stærkt hold af talentfulde dansere. Dans er også Hotskull ́s baggrund, så hun koreografere selv sine shows sammen med hendes dansere, som er nogen af de bedste dancehall dansere i Danmark.

Udover de varme moves fra Jamaica bliver der lagt meget tid og energi i styling med de vilde outfits.

Et show med Team Hotskull er en fest!