Koncert | RUST

Koncert

Trouble Is + SpaceCamp + Low-Mid Filter

13 juli, 2019
20.00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
60 kr. i døren

Trouble Is
Trouble Is er en bluesrock-duo bestående af Mathias Heibøll Østlund (guitar/sang)og Poul Valdemar Prahl (trommer). Med stor inspiration fra John Mayer, Philip Sayce og Pink Floyd, skaber de to venner et energisk, ungt take på den traditionsrige genre.


Mathias er for nyligt hjemvendt efter tre måneders musikalsk dannelsesrejse gennem USA, hvor han deltog i jam-sessions på røgfyldte klubber i henholdsvis Chicago, Memphis, New Orleans & Austin. Efter hjemkomsten pakkede han guitaren og flyttede fra Nordfyn til København, hvor han landede i en lejlighed hos sin gamle ven Poul Valdemar. Poul Valdemar havde fra tidligere projekter allerede stor erfaring som sangskriver og trommeslager, og i en lejlighed på Amager fødtes Trouble Is gennem en fælles kærlighed til den traditionsrige blues.

Bandet er lige nu aktuel med deres debut-EP “Here to Stay”, som udkom d. 25. januar.

SpaceCamp
SpaceCamp består af de to engelsksprogede rappere Preis (Preis) og Fred Hall (Fred Hall music) Der er fokus på både det musikalske og det lyriske, og foruden et par singler på SoundCloud er de med det netop nyudgivne album L.O.A. klar til at gøre entré på den danske hiphop scene.

Hos SpaceCamp finder man inspiration fra artister som holder traditionerne tro, men i nyere musikalske og melodiske udtryk. Uden at sammenligne musikken i øvrigt, så finder de inspiration hos artister som J. Cole, Mac Miller og EarthGang. 

Low-mid filter
Det upcoming navn Low-mid filter dyrker den laid-back, jazzede popmusik, og blander elementer fra flere forskellige genre. Duoen er lige nu aktuel med singlerne Static og Nowhere, og man kan se frem til endnu mere musik fra gruppen i den nærmeste fremtid. Low-mid filter stiller, til deres live-optræden, op med et band på fem medlemmer, og spiller bl.a. numre fra deres kommende EP.