Jeppe Skov + Spare Skin + Paul Newman’s Eyes + The Cowdy Custards | RUST

Jeppe Skov + Spare Skin + Paul Newman’s Eyes + The Cowdy Custards

15 August, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20.30
Entré: 
40 kr.

The Cowdy Custards
The Cowdy Custards spiller moderne folk med afsæt i en engelsk og amerikansk folktradition. Musikken længes imod en større tid, et mindre sted og duften af fyrrenåle, langt væk fra det man kalder “hjem”. The Cowdy Custards kommer med ep'en Flickan i sensommeren 2015. Bandet består af Emil Pedersen (lead vokal, acc. guitar og perc.), Mads Bolander (kontrabas, kor og perc.), Morten Vestergaard (harmonika og kor) og Johan Pedersen (banjo og kor).

FB event

Paul Newman's Eyes 
Paul Newman's Eyes er indie og folk, oprigtighed og ironisk distance, Elliott Smith og Stephen Malkmus. Det tidligere soloprojekt har siden sin skabelse udviklet sig til et egentligt band, og derefter tilbage igen, for nu at fungere som en duo bestående af lige dele akustisk guitar og Jazzmaster twang.

FB event

Spare Skin
Spare Skin er navnet som Christoffer Møller har optrådt under de seneste tre år, og mens den øvrige besætning har varieret både i antal og udseende, så har den akustiske guitar altid været et forenende element i den folk’ede tilgang til singer/songwriter-genren. Denne koncert markerer derfor et skift, idet, det er den elektriske guitar, der vil blive udforsket, ved hjælp af atmosfæriske effekter. Målet er at skabe åbne lydlandskaber, der balancerer på knivsæggen mellem det dystre og det drømmende, hvor der også bliver plads til tilhøreren.

FB event

Jeppe Skov
Jeppe Skov er et solo-projekt fra Roskildes undergrundsmiljø. Han formår, at komme rundt i hele spektret af lydbilledet med sine guitarer og karakteristiske, lyse vokal. Udtrykket varierer fra melankoli og længsel, til mere popfængende melodier. Det er alternativ folk, men inspirationen hentes i det mere avangarde musik. Når Jeppe spiller live, har han ikke meget med sig; en akustisk guitar, en bog (stompbox) og en tamburin. Med sin minimalistiske stil skaber han et intimt udtryk til publikum, samtidig med at musikken kan være storslået. Hans sang "Heaven Feels Like Blues" blev anbefalet i årets KarriereKanonen og efterfølgende spillet på to radiostationer i Tyskland.

FB event