Rust 25 år & Red Bull Studios Streetparty | RUST

Rust 25 år & Red Bull Studios Streetparty

Canblaster (FR) + Slowolf feat. Felix De Luca + Bwoy De Bhajan + Julius Sylvest + Phase 5

04 september, 2015
18:00
Dørene åbner: 
18:00
Entré: 
Fri Entré

Der er lagt i ovnen til sensommerens lækreste streetparty, når Rust i samarbejde med Red Bull Studios rykker på gaden med et stærkt line-up bestående af Canblaster (FR), Slowolf  feat. Felix De Luca (Live), Bwoy De Bhajan (Live), Julius Sylvest og Phase 5. Det går løs fra klokken 18.00, og når solen går ned rykker vi inden døre til et brag af et afterparty.

Rust er tilbage på gaden under 25 års banneret i samarbejde med Red Bull Studios til september. I den anledning har vi inviteret Club Cheval bagmanden Canblaster (FR) til lægge gaden ned med sin ubesværede ferme fusion af fransk electro og uk bas. Forinden giver Slowolf feat. Felix De Luca den op med sin unikke lyd af futuristisk hiphop, bass musik og catchy melodier og den fremadstormende nykommer Bwoy De Bhajan  tilføjer gadeløjerne eksotisk electronica. 

Inden de tre acts går i aktion kan publikum flytte fødderne til skarpe tracks og mix leveret af kyndige hænder siddende på de to populære københavnske dj's Julius Sylvest og Phase 5.

Gå ikke glip af sensommerens vildeste streetparty. Vi ses på Guldbergsgade foran Rust.

Rust 25 år og Red Bull Studios Streetparty slutter kl.22.00. Herefter rykker vi ind på natklubben til afterparty. Mere info her.