Remi (AUS) | RUST

Remi (AUS)

Natkoncert

14 november, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60,- + gebyr i forsalg og 80,- i døren

Remi er en af Australiens rising stjerner for tiden. Det unge hiphop talent er berygtet for sine sublime live-shows, og hans seneste album Raw X Infinity (2014) har hentet både awards og ros hjem i og udenfor hjemlandets grænser. Til efteråret rammer talentet Rust.

"REMI is a consummate performer. He’s impossibly slick and completely unafraid to shake what his mama gave him (seriously, this dude’s got moves). He knows how to whip the crowd into a frenzy. There’s nowhere for this young artist to go but up. Betting against REMI would be a fool’s move. He’s got the goods" - themusic.com 

Det går stærkt for den 23 årige Melbourne Hiphop artist Remi og hans samarbejdspartener Sensible J med blandt andet udsolgte show og prominente festival jobs. Remi har delt scene med Danny Brown, Vic Mensa, De La Soul, Joey Bada$$ og sidste år fik han æren af at optræde med Gorillaz tracks i selskab med Damon Albarn på britens australske tour.

Raw X Infinity udkom sidste år og vandt blandt andet Australian Independent Record Associations "Independent Hip Hop Album of the Year", og Remi har ligeledes været den glade modtager af deres "Global Music Grant" på 50.000 $, der bliver uddelt til en kunstner med potentiale for at bryde igennem i udlandet. Og det unge talent har også gjort sig bemærket udenfor de australske grænser med en europæisk tour her i foråret og buzz i blogsfæren.

Den 14.november viser Remi Rust, hvorfor han kan få crowds til gå amok med lige dele af selvsikkerhed og solide bangers samt et talent, der er lige så alsidigt, som det er imponerede.