Flavour & Game Finals Afterparty 2015 | RUST

Flavour & Game Finals Afterparty 2015

David Jay Single Release + Eazyboy (SE) + J.J. Wild

12 september, 2015
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Vær beredt på en aften ud over det sædvanelige, når Rust denne lørdag inviterer til David Jay's singlerelease, natklub og Gam3 Finals i Bassmet.

Flavour inviterer denne aften til et lørdags bash, der i den grad kommer til at ruske i huset. Den danske soul og r'n'b artist David Jay søsætter sin nye single "Show Ya Wine" feat. Charly Black. I resten af huset huserer folkene bag Gam3 med et afterparty, som markerer afslutningen på dagens GAME Finales i Street basket på Enghavevej. 

David Jay
David Jays musikalske rejse begyndte tilbage i 2011 med mixtapet "So Disrespectful", hvor han introducerede sit soul/r'n'b univers. Tracket "Dance With You" feat. Majid fra ep'en løb over de internationale stepper med airpplay i den europæiske samt afrikanske radio, der også bragte den danske sanger på international tour. Den 1.maj i år landede David Jays ”New Generation Deekay mixtape” feat. Lazee, Slim 400 (Pusha Ink Label // YG's artist), Jae'O Draftpick (Stalley fra MMG artist) og inden længe er han aktuel med singlen ”Show Ya Wine” Feat. Charly Black, som han holder release for denne aften.

Mainfloor:
David Jay (natkoncert)
Eazyboy
J.J. Wild

Bassment:
Ones N'Twos Night
Luke Rocc
Jay Rocc
Lars Da Fari

Flavour
Lørdagsfesten kalder!

Klubben sætter gang i din lørdag og giver dig ugentligt de bedste fester med masser af klassisk hiphop & R'N'B med et snært af dancehall i tide og utide. Der kræses med gode cocktails i Livingroom, fyrig fest på mainfloor lige dér hvor musikken spiller højest og hygge i upstairs, hvor man kan trække sig lidt tilbage og nyde loungestemningen. 

Kubben præsenteres af de mest garvede arrangører i miljøet, og kun de bedste DJ's er bag pulten. Hele herligheden kan nydes mellem 23.00 - 05.00. 
 

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Onsdag og torsdag på udvalgte dage. Aldersgrænsen er 20 år fredag og lørdag. 18 år onsdag og torsdag.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.