Fuglen&Fisken + Ibofobi + Walk My Elephant | RUST

Fuglen&Fisken + Ibofobi + Walk My Elephant

12 september, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Walk My Elephant
Walk My Elephant er et band, hvis musik hovedsageligt tager udgangspunkt i genrer som alternativ og funk, men også har rødder i ting som rock og pop-musik. Publikum kan forvente en tung, tyk og groovy bund leveret af trommer, en funky, melodisk og ledende basgang, og en guitar, der sørger for det hele bliver bundet glat sammen, ved brug af både fængende riffs og tight rytmegutiar. Som prikken over i’et ligger vokalen med en blanding af rå blues toner, og sjælfulde melodier. Walk My Elephant er spræng fyldt med energi, og når de indtager scenen, gør de en fest ud af det. Walk My Elephant er med få ord et unikt og enestående band.

FB Event

Ibofobi
Ibofobi boltrer sig i en flod af absurditet, med skæv rap og musikalsk ekstase. De kontroversielle og karikerede karakterer dukker op overalt i Ibofobi's vanvidsunivers, som f.eks. Dr. Awkward, som den utilpasse sex-fikseret retsmediciner, som ikke kan finde sin plads i det moderne samfund. Ibofobi er en eksotisk musikalsk buffet, med syret hiphop, fræk blues, ragtime jazz og krydret op med sumpet funk.

FB Event

 

Fuglen&Fisken
Fuglen&Fisken inviterer til fest sammen med deres special guests. De to energiske, og snart ep-aktuelle, frontmænd for hip-hop kollektivet Fødekæden leverer sammen hårdt rammende-buldrende-slammin' hot-højt bravende-aggressiv-glad-hujende-woogirl inviterende-no nonsense partytrap aka. Danmarks dummeste Hip-Hop. Be there.

FB Event