Charly Black (JAM) - Aflyst | RUST

Charly Black (JAM) - Aflyst

Natkoncert

12 september, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
125,-+Gebyr i forsalg/150,- i døren/60,- efter 02

Vi må desværre meddele, at natkoncerten med Charly Black er aflyst grundet problemer med visum på Jamaica. Der arbejdes nu på en ny dato. Alle billetter bliver refunderet.

Reggae og dancehall artisten Charly Black stjæler i øjeblikket alle hjerter på sin musikalske vej i hjemlandet med sine hoftevuggende charmerende melodier. Den 12.september står København og Rust for tur, når den fremadstormende jamaicaner spiller natkoncert. 

Charly Black sereverede allerede sit første hit, som teenager, tilbage i 2004 med "Woman is You" under Tree Top Records, der blev fulgt op med en serie riddims, der sendte ham mod stjernerne i hjemlandet. Han har efterhåndende et bugnende bagkatalog, der tæller en del ep'er og studiealbums, hvoraf det seneste Multi-Talented udkom i 2013. Charly Black er også manden bag den storhittende "Whine & Khotch", hvor han er i selskab med J Capri.

Charly Black er ikke en kunstner, der er bange for besøg på den musikalske legeplads og indflydelsen og inspirationen bliver hentet bredt fra legender som Michael Jackson og Bob Marley samt navne som Bounty Killer, U2, Phil Collins, Josey Wales, Harry Belafonte, Beenie Man, Vybz Kartel, Buju Banton eller, som Charly Black selv beskriver det, fra folk, der taler det sprog, han forstår - Musik. 

Denne aften holder den danske soul og r'n'b artist David Jay også release for sin nye single "Show Ya Wine", som Charly Black er feature på.