Official Straight Outta Compton Afterparty | RUST

Official Straight Outta Compton Afterparty

17 september, 2015
23.30
Dørene åbner: 
23.30
Entré: 
60 kr./Fri Entré med billet fra premieren i Empire

Soundvenue, Empire Bio og Tuborg Musik kunne på få timer melde udsolgt i samtlige seks sale til særvisningen af filmen om den legendariske hiphopgruppe N.W.A; Straight Outta Compton. I den anledning inviterer Rust Natklub til det officielle afterparty med kolde Tuborg og et stærkt dj lineup, som vil spinne tunes i N.W.A ånden.

Rust og Soundvenue griber depechen og stemningen fra biografsalene i Empire med det oficielle Straight Outta Compton Afterparty, hvor de erfarne hiphop dj's Luke Rocc, Coldhands, Phil Jones og Dj Whut vil hive det tunge westcoast bagkatalog frem og vende oldschool plader i hyldest til N.W.A. hele natten lang.

I USA er Straight Outta Compton allerede blevet et sensationelt hit ved billetlugerne, og torsdag den 17.september rammer filmen om den legendariske hiphopgruppe N.W.A endelig de danske biografer, heri blandt Rust' nabo Empire. Filmen følger Dr. Dre, Ice Cube, Eazy-E, MC Ren og DJ Yellas rise to fame i 80'erne og 90'ernes Los Angeles og handler både om de mange protester, der fulgte i kølvandet på deres hårdkogte gangstarap-univers, og om de interne stridigheder, der brød ud, da succesen var en realitet.

Lineup:
Luke Rocc
Coldhands
Phil Jones
DJ Whut