Sons of Smiths + Oh Dear Mary + The Bleak | RUST

Sons of Smiths + Oh Dear Mary + The Bleak

14 oktober, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

The Bleak
Fremadstormende The Bleak har med deres amerikanske og melodiske rocklyd slået sit navn fast på den Københavnske musikscene efter at have spillet en lnag række koncerter på hovedstadens spillesteder, herunder Rust. Udbyttet heraf har været et længerevarende samarbejde med pladeselskabet Adlon Records og senest et ophold i millionstudiet Media Sounds Studios på Amager, hvor bandets nye single, ”Laid Back Heart Attack”, er indspillet. Visionen er tydelig, ambitionerne er høje, og produktet er kvalitet. Flere prominente musikere har på denne baggrund lovprist bandets stil, attitude, sound og musikalske kunnen. Kvintetten The Bleak forsætter deres hårde arbejde, og med styrmand Frederik Milland i front sejler bandet hastigt imod fremtidens succes.

 Jeg kan sagtens forstå, hvorfor I ofte spiller først. I har en fantastisk energi, som virkelig kan sætte gang i tingene” - Søren Balsner, Future Sound 2014

”Hvis I lavede en plade, så ville jeg helt sikkert købe den” - Lucy Love, Future Sound 2014.
 

 

OH DEAR MARY
OH DEAR MARY spiller pop-rock, der repræsenterer alle sider af bandet. Med deres lyd skaber de en atmosfære, der på en og samme tid rummer melankoli og energi. Bandet bruger en stor del af deres tid på deres live performance og søger at skabe en helstøbt oplevelse, hvor band og publikum mødes der hvor musikken spiller. OH DEAR MARY deltager i årets Karrierekanonen og florerer i denne uge som Ugens Kanon.

FB Event

 

Sons of Smiths
Sons of Smiths er et pop/rockband fra Køge, der spiller dansksproget musik, med gode hooks og lækre guitar riffs. Sons of Smiths har eksisteret i 4 år og, er netop lige vendt tilbage til scenen, efter et års skrivepause. Den 7. oktober udkommer Sons of Smiths nye single "Du & jeg", som er anbefalet af Karrierekanonen på P3.

FB Event